fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Unicum Trio Live + Østers og bobler

March 10, 2023 @ 17:00 - 23:00

137,00kr. – 348,00kr.
Jazz and oysters

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Nyd en aften med live koncert fra Unicum Trio, østers og et godt glas til ganen.

 

Unicum Trio er en ny dansk gruppe. Sammen spiller de en metamorfose af den amerikanske jazztradition, den europæiske klassiske og folkemusik, inspireret af komponister som Bela Bartok og Zoltan Kodaly.
Fremført i et dynamisk trio-miljø med elektrisk guitar, bas og trommer, bliver de enkle folkemelodier genfødt med en ny original lyd.
Forvent at høre intime ballader med smuk harmoni, cirkuslignende grooves, melodier, et kreativt samspil og spændende soloer!
Martin Holde – bas
Anders Toft Larsen – Trommer
Fabian Vang-Lauridsen – Guitar

Kokken bag Evoo er Marco Maccarini. Han er født og opvokset i Italien og uddannede sig til kok i Parma. Efterfølgende flyttede han til København hvor hans karriere for alvor tog fart. Her har han arbejdet på restauranter som Noma, Geist, AOC og Era Ora.

“Evoo betyder Extra Virgin Olive Oil og jeg har altid været inspireret af denne fantastiske delikatesse, som gør den mad jeg laver, til noget der er rent, enkelt, velsmagende og uraffineret, ligesom ekstra jomfru olivenolie” – Chef, Marco Maccarini.

Billetter:

Billet 1: Koncert, 3 østers pr. person, et glas vin, øl eller sodavand.

Billet 2: Billet kun til koncerten.

På stedet vil det være muligt at tilkøbe aftensmad, baseret på fantastiske, 100% hjemmelavede burgere (m. surdej burger boller, hjemmelavet bacon og frisk hakket kød), ekstra vin og ekstra østers. Maden serveres efter først til mølle princippet.

Dørene åbner kl. 17.30, mad serveres mellem kl. 18.00 (til udsolgt), koncertstart kl. 20.00

Vores østers kommer direkte fra Venø seafood farm i Limfjorden og er af den nyeste, højeste kvalitet; Rømø Østers. Hertil vil der blive serveret vine fra vores favoritleverandør, Terroiristen, og øl fra Gamma Brewing.

Vi glæder os til at se jer.

Details

Date:
March 10, 2023
Time:
17:00 - 23:00
Cost:
137,00kr. – 348,00kr.
Event Category:
Website:
www.evoo.dk

Organiser

Marco Maccarini
Phone
+45 50 28 41 09
Email
marco@evoo.dk
View Organiser Website

Venue

Kitchen Collective
Slagtehusgade 11A
Copenhagen, 1699 Denmark
+ Google Map
Phone
50284109
View Venue Website
Scroll to Top